fbpx
Сьогодні
12:29 05 Бер 2021

В Україні започаткували проект просування вітчизняних ІТ-послуг за кордоном

Міністерство закордонних справ України у партнерстві з Асоціацією "IT Ukraine" започаткували проєкт "IT Export Boost" задля просування експорту IT послуг українських компаній.

Про це повідомляє пресслужба МЗС України.

"Радий повідомити про нове партнерство МЗС із українським бізнесом задля створення для українських компаній нових можливостей на зовнішніх ринках. МЗС  та Асоціація "IT Ukraine" започаткували проєкт "IT Export Boost", аби просувати український IT-експорт у світі із залученням наших посольств та консульств. Наразі йдеться про 14 країн: США, Велика Британія, Ізраїль, Японія, Сінгапур, Республіка Корея, Індія та ще 7 європейських країн (Швейцарія, Німеччина, Нідерланди, Швеція, Данія, Фінляндія, Норвегія)", – заявив Дмитро Кулеба.

За словами міністра, дипломатичні представництва України в цих країнах допоможуть українським IT-компаніям налагодити контакти з потенційними замовниками як з державного, так і приватного сектору.

Зі свого боку, представники Асоціації "IT Ukraine" поділяться із українськими дипломатами знанням особливостей ІТ-індустрії.

За словами Дмитра Кулеби, МЗС також планує організувати низку торговельних місій українських ІТ-компаній до країн, які входять до проєкту, щойно дозволятимуть карантинні обмеження.

Довідка

Асоціація "IT Ukraine" – це найбільше професійне об'єднання українських сервісних та продуктових компаній, яка представляє інтереси понад 50 000 ІТ-спеціалістів. Станом на березень 2021 року асоціація представляє інтереси 54 IT-компаній та 52 000+ ІТ-спеціалістів.

Місія Асоціації – забезпечити сприятливі умови для сталого розвитку сфери інформаційних технологій в країні.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: