fbpx
Сьогодні
10:51 05 Бер 2021

Помічниця голови ЦВК звільнилася через пост про вібратор

Помічниця очільника Центральної виборчої комісії Анжела Єременко 28 лютого опублікувала у своєму блозі допис про секс-іграшку. Через декілька днів вона повідомила, що звільняється з відомства. Причиною цього стало цькування в мережі, викликане згаданим дописом.

Про це Єременко написала у своєму Facebook-блозі під псевдонімом Bad Mama.

«Я опублікувала пост у своєму блозі під псевдонімом про вібратор та через кілька годин мені написали, що я нікчема. «Засунь його собі в ж*пу», «Почисти пори, потвора», «Докотилися, подаруйте їй бика», — зазначила Єременко.

«А тепер розберімося. Мені 30 років, у мене є дитина, я 6 років веду цей блог, в моїй книзі приблизно 25 сторінок присвячені темі сексу та питанням, чому наше суспільство жінку, яка відкрито говорить про свої бажання, називає повією. Я написала замальовку про поламаний вібратор, і тепер у мене є сотня коментарів про те, яке я днище, тому що я це написала, працюючи в ЦВК», — додала жінка.

Саме це стало причиною звільнення чиновниці з ЦВК.

«Я звільнилася з ЦВК. По-перше, тому що бути відкритою та жартувати над тим, що я хочу — для мене важливіше за будь-яку посаду, тому ще в понеділок я написала заяву. По-друге, тому що та команда комунікації, яку вдалося побудувати, повинна продовжити свою справу, не піддаючись ризикам нових вкидань та атак, а через мене це робити дуже легко», — пояснила вона причини свого рішення.

Извращенка, шлюха, днище! Привет, я Бед Мама, я опубликовала пост в своем блоге под псевдонимом о вибраторе и через…

Posted by Bad Mama on Thursday, March 4, 2021

28 лютого Єременко у своєму блозі під псевдонімом Bad Mama опублікувала допис, в якому вона розповіла, що секс-іграшка, яку їй подарували на День Закоханих, виявилася несправною.

Під постом чиновницю почали критикувати: «Ви серйозно? Радник ЦВК? *** понабирали за оголошенням. Може, вам варто поміняти роботу, поки не зажадали поміняти», «Україна, це нормально, радниця голови Центральної виборчої комісії навіть поняття не має, наскільки вона примітивна, якби в нормальній країні будь-яка чиновниця дозволила б хоча б частку таких висловлювань, на наступний день вона б вже не працювала».

Значит, на День Св Валентина мне подарили вибратор. Люблю людей, которые шарят в толковых подарках😂Короче, вибратор…

Posted by Bad Mama on Sunday, February 28, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: