fbpx
Сьогодні
19:30 19 Лют 2021

У "Слузі народу" вважають, що санкції проти Медведчука стануть топ-новиною у Кремлі

РНБО на засіданні 19 лютого прийняла рішення про застосування санкцій до 19 юридичних і фізичних осіб, в тому числі політика Віктора Медведчука.

Чи буде реакція його кума, президента Росії Володимира Путіна, розповів нардеп з фракції "Слуга народу" Денис Монастирський в ефірі каналу "Україна 24".

"Абсолютно очевидно, що певна реакція буде. Ми її очікували навіть після перших санкцій, які запровадили щодо телеканалів. Поки що нашими опонентами обрано, наскільки я знаю, судовий шлях оскарження. Вони звернулись до судових інстанцій, і зараз тривають судові баталії. Але очевидно, що в просуванні української влади щодо розширення санкційного списку – воно, звичайно, не залишиться без уваги Путіна", — сказав він.

На думку депутата, можливе загострення бойових дій на Донбасі через цю новину.

"Я переконаний, що вже сьогодні це топ-новина в Кремлі, і також буде обговорюватись на найвищому рівні, що може Росія тут вчинити. На жаль, можливість активізації подій на Сході також є, і це вже ми бачили після першого рішення РНБО", — сказав він.

Нагадаємо, 19 лютого Рада національної безпеки та оборони запровадила санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та ще 6 осіб.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: