fbpx
Сьогодні
17:47 11 Лют 2021

Комітет Ради хоче відсторонити від роботи депутата від "Євросолідарності" за сексизм

Комітет Верховної Ради з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України рекомендував парламенту ухвалити рішення про позбавлення депутата Сергія Рудика права брати участь у п'яти пленарних засіданнях.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала депутат Марина Бардіна.

"Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України розглянув звернення Олександра Корніенка та міжфракційного об'єднання "Рівні можливості" щодо висловлювань народного депутата Сергія Рудика у бік (депутата – ред.) Мар'яни Безуглої та (депутата – ред.) 8 скликання Ірини Сисоєнко, рекомендував парламенту без обговорення прийняти рішення про позбавлення депутата права брати участь у п'яти пленарних засіданнях ВРУ і довести таке рішення до виборців через газету "Голос України", – зазначається у дописі.

Як повідомлялося, у січні під час обговорення законопроєкту про СБУ депутат Сергій Рудик серед іншого заявив: "Мене дивує, як і кожного в цьому залі, що дівчинка, якій 32 роки, закликає нас проголосувати за один із дуже важливих документів".

У відповідь на вимогу вибачитися Рудик заявив, що він мав на увазі не стать депутата, а професіоналізм, і не вважає свої слова образою.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: