fbpx
Сьогодні
19:41 08 Лют 2021

В Україні заснували стипендію імені відомого адвоката Сергія Нижнього

Український інститут майбутнього (UIF) оголошує про призначення стипендії ім. Сергія Нижного десятьом слухачам онлайн-курсу Школи державної політики ім. Лі Куан Ю при Національному університеті Сінгапуру (Lee Kuan Yew School of Public Policy (National University of Singapore), який розпочнеться у березні 2021 року.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Українського інституту майбутнього у Facebook.

"У січні 2021 року цей світ покинув юрист Сергій Нижний, натхненник кадрових проєктів, професіонал, який прагнув змін у країні та виступав за підготовку фахівців у державному правлінні. Тож команда UIF вирішила продовжувати втілювати мету пана Сергія та подарувати навчання десятьом слухачам курсів Школи державної політики ім. Лі Куан Ю і, таким чином, подарувати можливість отримати освіту світового рівню тим, хто дійсно цього вартий", — ідеться в повідомленні.

Стипендію буде призначено за значні здобутки у громадській або державній сфері життя України. Зокрема особам, які відповідають наступним критеріям:

  • Мають повну вищу освіту;
  • Ведуть активну громадсько-політичну діяльність;
  • Працюють або працювали на державній службі;
  • Брали участь у бойових діях на Донбасі.

Для участі у конкурсі на отримання стипендії необхідно надіслати мотиваційного листа з описом досягнень у громадській або державній сферах життя України на адресу: [email protected]

"Дізнавайтеся за посиланням про Школу державної політики Лі Куан Ю та про те, за які досягнення Сергія Нижного Український інститут майбутнього вирішив присвоїти стипендії його ім'я", — наголосили в Інституті майбутнього.

"Найменше, що можна зробити, аби зберегти пам'ять про видатну людину – заснувати освітню ініціативу на його честь.

Скоро місяць, як пішов з життя Сергій Нижний. Наш добрий друг. Він був професіоналом своєї справи, справжнім натхненником змін у державі, ініціатором підготовки якісно нової еліти в політиці та державному управлінні.

В пам'ять про цю непублічну, але видатну людину, Ukrainian Institute for the Future заснував іменну стипендію ім. Сергія Нижного. Вона подарує навчання у Школі державної політики ім. Лі Куан Ю 10 стипендіатам. Пам'ятаємо", — прокоментувала рішення інституту нардепка від "СН" Галина Янченко.

Найменше, що можна зробити, аби зберегти пам'ять про видатну людину – заснувати освітню ініціативу на його честь….

Posted by Halyna Yanchenko on Monday, February 8, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: