fbpx
Сьогодні
18:30 08 Лют 2021

Снігопад і величезні пробки: Кличко відзвітував про ситуацію в Києві

Фото Reuters

У Києві ускладнився рух транспорту через погіршення погоди.

Мер Києва Віталій Кличко розповів про ситуацію в ефірі каналу "Україна 24".

"Ми знаємо, що великий циклон прийшов на всю Європу, багато трас закриті. Я спілкуюся з мерами, ситуація складна в усій Україні. До того ж в столиці сніг пішов максимально вже вдень, і ми бачимо, що температура низька, тому піщані суміші не дуже ефективно працюють. Але вся спецтехніка, яка є в Києві, зайнята прибиранням снігу, це близько 60 бригад. Великі затори, сніг йде сильно, і авто, які стоять на узбіччі доріг, заважають прибирати", — сказав він.

"Вночі продовжуватимемо прибирання снігу. Звертаюся до водіїв: якщо є можливість скористатися громадським транспортом, залишайте авто вдома, користуйтеся громадським транспортом, це полегшить роботу комунальних служб. Зараз усі сили кинуті на чистку доріг. До речі, снігоприбиральна техніка оснащена GPS-трекерами, тож ви можете побачити онлайн, як вона працює.

Завтра з ранку ситуація буде трохи краща, але я б не хотів пом'якшувати ситуацію, бо впродовж тижня буде снігопад не тільки в Києві, а й по всій країні, ситуація ускладнюватиметься тим, що сніг може бути 20-30 см", — сказав він.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: