fbpx
Сьогодні
08:32 05 Лют 2021

ООС: за добу 4 ворожих порушення "режиму тиші", сьогодні - ще одне

Упродовж минулої доби, 4 лютого, на Донбасі зафіксовано чотири ворожих порушення "режиму тиші", сьогодні – ще один обстріл. Напередодні поранено українського військового.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

"Протягом минулої доби, 4 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню… У результаті обстрілу один український захисник отримав вогнепальне поранення", – йдеться у повідомленні.

Також вказано, що від початку поточної доби, 5 лютого, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

За даними пресцентру ООС, 4 лютого у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Південного, збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з 82-мм міномету та стрілецької зброї.

Також 4 лютого у районі населеного пункту Кримське було виявлено факт інженерного обладнання позицій противника у бік наших підрозділів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу Водяного, що на Приазов'ї, 4 лютого, як вказано, російсько-окупаційні війська здійснили кілька пострілів зі станкового протитанкового гранатомета. А неподалік населеного пункту Павлопіль окупанти відкривали вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

Пораненого 4 лютого воїна оперативно доставлено до лікувального закладу, де йому надається медична допомога лікарів.

Уже 5 лютого неподалік Новомихайлівки противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед українських захисників немає.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: