fbpx
Сьогодні
14:50 01 Лют 2021

Верховна Рада цього тижня розгляне закон про зброю

Проект закону №4335 "Про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї" на цьому тижні буде винесений в стіни Верховної Ради.

Про це сказав на брифінгу за підсумками засідання погоджувальної ради голова Верховної Ради Дмитро Разумков, передає УНН.

"Законопроект є, він дискусійний. У ньому є як правильні речі, так і ті речі, які будуть розділювати зал. Я думаю, на цьому тижні він все таки буде винесений в стіни Верховної Ради, його буде представляти Ігор Фріз. Це перше читання, буде можливість його доопрацювати з урахуванням тих пропозицій і зауважень, які сьогодні вже лунають і в суспільстві, і серед народних депутатів. А далі подивимось", – сказав Разумков.

Під час засідання 20 січня комітет ВР з питань правоохоронної діяльності погодив проект закону №4335 "Про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї".

Передбачається зокрема, що за аналогією з Посвідченням водія, буде запроваджено Посвідчення власника зброї, у якому зазначаються категорії зброї, яку може набути власник Посвідчення. Крім цього на кожну одиницю зброї впроваджується технічний паспорт, у якому зазначаються відомості про власника та серійний номер зброї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: