fbpx
Сьогодні
18:33 01 Лют 2021

У "Слузі народу" розповіли про проблему з масовою вакцинацією в Україні

Фото ВВС

В Україні проходить масштабна кампанія проти вакцинації від коронавірусу, робити щеплення не хочуть навіть деякі медики.

Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" нардеп від "Слуги народу", голова парламентського комітету з питань охорони здоров'я Михайло Радуцький.

"Вже до вересня, сподівається МОЗ, ми пройдемо 4 етапи (вакцинування – ред.). Сьогодні є інша проблема, сьогодні не всі люди, навіть є медичні працівники, які не погоджуються вакцинуватися", – зазначив нардеп.

Радуцький повідомив, що Україна має отримати 15 млн доз вакцини – "це приблизно 50% населення України, щоб був гарний ефект від вакцинації".

"На сьогодні відбувається дуже велика антивакцинальна кампанія. Я сподіваюсь, що коли пройде перша-друга хвиля вакцинації, люди побачать, що вакцина безпечна, дає результат. Ми постійно ведемо перемовини, і не зупинимося у вересні", – заявив він.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не є в пріоритеті країн світу, які отримують вакцини від коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: