fbpx
Сьогодні
10:00 30 Січ 2021

"Референдум – це інституційна зброя людей": Зеленський відповів на критику закону

Президент Володимир Зеленський вважає, що критика, яка лунає щодо нещодавно прийнятого закону про референдум, пояснюється страхом перед людьми.

Про це він написав у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, цього тижня його найбільше вразило "як багато страху з'явилося в деяких політиків та їхніх "партійних" коментаторів від нашого закону про референдум".

"Це страх перед незворотністю тих змін, які відбулись у 2019 році. Коли дуже солідні діячі та діячки після десятиліть «царювання» у високих кабінетах вмить опинилися… без влади та впливу.

Зараз вони живуть лише однією цинічною надією, що нібито можна відігратись і знову зібратися "клубом старих друзів" на печерських пагорбах, щоб вирішувати все в державі для власної вигоди і не питаючи в суспільства", – стверджує Зеленський.

Президент України зазначає, що маючи реальний інструмент референдуму суспільство може відсікати те, що не відповідає інтересам людей та держави.

"Ми дали людям справжню можливість здійснювати вирішальний вплив на владу. І не на один раз, а назавжди. І скористатися цією можливістю народ може в будь-який момент. Тому, друзі-політики, звикайте. Вам тепер завжди доведеться враховувати, що останнє слово буде не за вами, а за суспільством", – написав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні підтримала законопроєкт про всеукраїнський референдум, внесений президентом Володимиром Зеленським, який передбачає можливість електронного голосування.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: