fbpx
Сьогодні
09:51 29 Січ 2021

Зеленський провів нараду щодо реформи Укроборонпрому: що зміниться

Президент України Володимир Зеленський провів робочу нараду щодо реформування державного концерну «Укроборонпром».

Про це повідомляє Офіс президента.

Зазначається, що під час зустрічі генеральний директор ДК «Укроборонпром» Юрій Гусєв презентував дорожню карту реформування «Укроборонпрому» та доповів про перші результати підготовки до трансформації концерну в сучасні холдинги з ефективною системою корпоративного управління.

Президент також доручив секретарю Ради національної безпеки і оборони Олексію Данілову підготувати та винести питання реформування «Укроборонпрому» на розгляд на засіданні РНБО вже в лютому.

Зеленський підтримав пропозицію про збільшення частки підприємств «Укроборонпрому» у державному оборонному замовленні під час погодження та затвердження цього документа на 2021 рік, а також доручив профільному віцепрем'єр-міністр Олегу Уруському прискорити підготовку підзаконних нормативно-правових актів для імплементації Закону України «Про оборонні закупівлі».

«Маємо структурно перебудувати державний оборонно-промисловий комплекс. Необхідно запровадити сучасну модель корпоративного управління на підприємствах «Укроборонпрому», – наголосив Зеленський.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: