fbpx
Сьогодні
18:29 28 Січ 2021

Активісти пояснили, як адвокат Мангера причетний до скасування нового правопису

Адвокат Владислава Мангера Дмитро Ільченко причетний до скасування нового правопису.

Про це повідомили активісти спільноти Хто замовив Катю Гандзюк?.

"Уже ж усі в курсі про ОАСК і скасування змін до правопису. А знаєте, що позивачка у справі 7-класниця з Херсону? Так от, ця дівчинка – сестра дружини Дмитра Ільченка. Він же водночас є адвокатом самої мами дівчинки.

Давайте ми ще регалії Дімки перерахуємо:

– адвокат замовника вбивства Гандзюк Владислава Мангера;
– бреше в судах по Каті і сцить судді в очі;
– був депутатом Херсонської міськради і регулярно відгрібав від Каті. Особливим фанатам Дімки давно відома історія, коли Катя шльопнула його по обличчю сєльодкою, яку так ненавидить наш герой.

Сьогодні в перерві судового засідання Діма хвалився Мангеру про рішення ОАСКу. Розказував, що на суді були типові соросята (ні разу не р*уснява риторика, до речі).

Друзі, ми нагадуємо, що не треба ототожнювати адвокатів та їх підзахисних. Але ми ототожнюємо Дмитра Ільченка та Владислава Мангера не через його адвокатську діяльність. А через те, що Дмитро був у партійній команді Мангера, Дмитро був радником Мангера, Дмитро отримував на свою адвокатську фірму гроші з обласного бюджету, яким керував Мангер (ми про це писали уже давно).

І саме через це нас не дивує, що Ільченко, швидше за все, втягнув свою неповнолітню родичку у р*сняві справи ОАСКу і допомагає Андрію Портнову і КО пробувати нищити українську державність.

Саме тому, і ми казали це з самого початку, справа вбивства Каті Гандзюк – це національна історія, в деталях якої видно як влаштоване політичне життя нашої країни", – йдеться у заяві.

Друзі у нас тут бабах! Тому, дуже просимо про МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ.Уже ж всі вкурсі про ОАСК і скасування змін до…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Thursday, January 28, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: