fbpx
Сьогодні
12:10 27 Січ 2021

Ексголову податкової служби Верланова оголосили в розшук: він відреагував

Фото: tax.gov.ua

Національне антикорупційне бюро України оголосило в розшук ексголову Державної податкової служби Сергія Верланова, якого підозрюють у зловживанні владою і службовим становищем.

Таку постанову 21 грудня виніс детектив НАБУ, передає "Ліга".

Через оголошення в розшук було припинено розслідування в справі проти Верланова. Адвокат ексчиновника подав скаргу й просив скасувати постанову про оголошення в розшук. Скаргу суд відхилив, тому що адвокат нібито не надав документи, що підтверджують місце проживання Верланова.

Адвокат заявляв, що детективу НАБУ на момент винесення постанови було відомо, що Верланов проживає в Німеччині, зазначає видання.

Про це повідомив і сам Верланов в Facebook.

"Прочитав, що мене оголосили в розшук. Не ховався і не ховаюся. Рішення буду оскаржувати. Зараз проживаю в Німеччині за адресою, яку повідомив детективам НАБУ ще 17 грудня", – заявив Верланов.

Прочитав, що мене оголосили у розшук. Не ховався і не ховаюся. Тож, рішення буду оскаржувати.Нині проживаю у Німеччині за адресою, яку повідомив детективам НАБУ ще 17 грудня.

Posted by Сергій Верланов on Tuesday, January 26, 2021

Раніше ексочільнику податкової Верланову оголосили про підозру.

Про поданий позов пресслужба ОАСК повідомила 7 травня.

Верланов був головою Державної податкової служби з травня 2019-го по квітень 2020 року. До цього він був заступником міністра фінансів. Уряд 24 квітня звільнив Верланова з посади голови Державної податкової служби, а наступного дня оголосив конкурс на нового главу відомства.

Колишній глава ДФС Верланов назвав причину свого звільнення.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: