fbpx
Сьогодні
Фото 12:25 16 Січ 2021

На Донеччині поліція вилучила фальсифікований алкоголь на 11 млн гривень

Поліцейські спільно з працівниками прокуратури викрили групу осіб, яка займалася реалізацією контрафактних алкогольних напоїв у торгівельній мережі міст Краматорськ та Дружківка. 

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

У результаті оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили осіб, причетних до збуту фальсифікату на території двох міст, та місця його зберігання.

15 січня у Краматорську та Дружківці правоохоронці під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури та за оперативного супроводу спецпідрозділу КОРД провели санкціоновані обшуки трьох складських приміщень, у помешканні фігуранта та двох автомобілях, які використовувалися для здійснення незаконної господарської діяльності.

Загалом правоохоронці вилучили 71240 скляних пляшок з алкогольними напоями, зокрема елітних марок, з ознаками підроблення марок акцизного податку, 307 тетрапаків, пет-пляшок зі спиртовмісними сумішами, бухгалтерську документацію, накладні, комп'ютерну техніку та автомобілі.

"Усе вилучене спрямовано на експертизу. Досудове розслідування триває за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України – "виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів", – повідомляють у поліції.

Вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: