fbpx
Сьогодні
10:35 12 Січ 2021

Укрзалізниця запускає чат-бот у Viber та Telegram, в якому можна придбати квитки

English version here

"Укрзалізниця" 12 січня запустила чат-бот у Viber та Telegram з функціями продажу квитків, замовлення харчування під час поїздки, відображення розкладу руху, повернення придбаних квитків, інформування про прибуття, запізнення, номер колії та ін.

Про це повідомляє "Укрзалізниця" та міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Бот розмовляє трьома мовами – українською, англійською та російською – і окрім довідкової інформації надає можливість зворотного зв'язку.

Оплата за квитки може бути здійснена безпосередньо у боті, для цього можливо прив'язати платіжну картку в електронному гаманці, а також використовувати Google Pay, Apple Pay та Viber Chatbot Payments.

Проект реалізовувався спільно з технологічним партнером Visa та «Укрзалізниці» – компанією Middleware Inc. (США) – на базі технології Corezoid Hyperautomation Engine. Компанія Middleware вперше у світі інтегрувала технологію оплати у чат-боті в месенджері за допомогою токенів Visa. Технологія використання токенів робить платежі у чат-боті ще більш безпечними та простими, пише "УЗ".

Наразі на сервісі доступні для замовлення квитки на швидкісні поїзди Інтерсіті+ та їхній розклад.

Протестувати роботу чат-боту можна за посиланнями https://vb.me/ukr_railway або https://t.me/Ukrzaliznytsia_Tickets_Bot.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: