fbpx
Сьогодні
10:05 31 Гру 2020

У корпусах гранат, знайдених під дверима матері Шабуніна, вибухівки не виявили, - Офіс Генпрокурора

За попередніми даними, в корпусах гранат, які знайшли під дверима матері громадського активіста Віталія Шабуніна, вибухівки не виявлено.

Про це повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора України.

"Наразі слідчі дії для встановлення осіб, причетних до злочину, тривають. Будуть призначені вибухово-технічна та молекулярно-генетична експертизи", – повідомляють в Офісі та наголошують, що розслідування взято на контроль керівництва відомства.

Також у Офісі Генерального прокурора повідомили, що Рівненська обласна прокуратура наразі здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактами погрози вбивством та хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї (ч.1 ст.129, ч.4 ст.296 КК України).

Нагадаємо, 30 грудня під будинок 69-річної матері керівника "Центру протидії корупції" Віталія Шабуніна під двері квартири у Рівному поклали предмет, подібний до вибухового пристрою.

Іще раніше, 23 липня в будинку Шабуніна в селі Гнідин Бориспільського району сталася пожежа. Сам активіст упевнений, що мова йде про навмисний підпал, що і було підтверджено експертизою.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: