fbpx
Сьогодні
11:22 17 Гру 2020

Добкін відреагував на смерть Кернеса

Фото Радио Свобода

Екснардеп Михайло Добкін переконаний, що зі смертю мера Геннадія Кернеса Харків осиротів.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Насамперед хочу висловити співчуття родині Геннадія Адольфовича, його близьким і рідним. На жаль, ми в цьому світі можемо контролювати багато що, але є речі, які не в контролі навіть тих людей, які не хотіли б допускати таких ситуацій. З відходом Кернеса Харків осиротів", – зазначив Добкін.

"Він з 2006 року брав участь у розвитку і відродженні Харкова. І сьогодні сприймати Харків без зв'язки з Кернесом – і незвично, і прикро, і поки що боляче. Має пройти якийсь час, щоб звикнути до цієї думки. І все це попри те, що його відхід не був раптовим. Його хвороба потихеньку готувала людей до того, що такий може бути результат. Але все одно його відхід став подією, яка буде обговорюватися ще тижнями", – додав політик.

Він також сказав, що було б по-блюзнірськи відразу після смерті Кернеса говорити про те, хто братиме участь у виборах мера Харкова.

"Спочатку потрібно вшанувати людину, яка дуже багато зробила для Харкова, провести її. Потім мине час – і харків'яни зроблять свій вибір", – заявив екснардеп.

Нагадаємо, цього ранку з'явилася новина про смерть мера Харкова Геннадія Кернеса.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: