fbpx
Сьогодні
22:16 01 Гру 2020

Колишній політв'язень Балух подякував за підтримку та повідомив, що готується до операції

Володимир Балух  повідомив, що він уже другий місяць перебуває на лікуванні і наразі зібрано достатньо коштів, аби провести важливу операцію.

Про це він написав у Фейсбуці.

Балух повідомив, що понад половину коштів на лікування вдалося покрити коштом центру, де він зараз лікується. Інша частина витрат покривалася за власний кошт, а також завдяки Лютіковій Наталії та Мустафі Джемілєві.

"Сьогодні отримав підтримку, за ініціативи Ахтем Чийгоз (знаю, Ахтеме, ти від першого дня, як й багато хто з моїх найближчих, робив усе можливе), від команди ЄС – ці кошти, будуть мною використані на подальше лікування. Попереду важливий етап – операція. Тож, дякую всім, хто долучився!", – пише пан Балух.

Володимир Балух іще раз висловив вдячність за підтримку та повідомив, що на час лікування та реабілітації буде з'являтися у соцмережах не надто часто.

Нагадаємо, 8 вересня Володимира Балуха помістили в реанімацію з черепно-мозковою травмою, яку той отримав на Гідропарку після суперечки з охоронцем, якому зробив зауваження, щоб звертався до нього українською.

Балуха виписали з лікарні швидкої допомоги. Він почав проходити реабілітацію та лікування у приватному науково-практичному центрі нейрореабілітації "Нодус".

Вітаю, УКРАЇНО ! Маю сьогодні привід і можливість вийти на зв'язок 🙂 .Другій місяць я на лікуванні-реабілітації у…

Posted by Балух Володимир on Tuesday, December 1, 2020

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: