fbpx
Сьогодні
21:40 27 Лис 2020

Українські гімнастки вибороли "золото" на Чемпіонаті Європи

Фото: Укрінформ

Збірна України виграла "золото" і "бронзу" на чемпіонаті Європи-2020 з художньої гімнастики.

Про це пише Укрінформ.

Чемпіонат наразі триває в Києві з 26 по 29 листопада.

У п'ятницю, 27 листопада, відбувся вирішальний виступ у командному заліку, за підсумками якого наші спортсменки вибороли перше місце, набравши 237,150 балів. Вони випередили збірні Ізраїлю (236,900) та Азербайджану (226,175). Під час розподілу місць враховувалися виступи дорослих у групових вправах і юніорок в індивідуальних видах.

"Сьогодні виступати були відверто важче, можливо, далося в знаки певне виснаження. Ми раді, що не підвели команду, судді справедливо оцінили наш виступ, були певні помилки, але сьогодні ми діяли краще. Готуватимемося до завтрашніх змагань", – одразу після виступу сказали представники нашої дорослої збірної.

"Звісно, ми задоволені своїми виступами, але загалом могли б і краще. Попереду дуже багато роботи і ми самі розуміємо, що можемо набагато краще. Перед чемпіонатом Європи ми зранку до вечора в залі. Завжди є що відпрацювати, завжди є моменти, де треба вдосконалюватися. Всяке буває, але коли щось не вдається, відбувається втрата, варто продовжувати і підганяти оцінку за складність іншими елементами. Після виступу лише похвали немає, завжди є помилки. Наші тренери не дають нам розслабитися і тримають нас в тонусі. Дякуємо їм", – поділилися думками про свої виступи наші юніорки.

Цей чемпіонат Європи у Києві буде прикладом в проведенні інших змагань, прикладом для країн, прикладом для організаторів, – сказав Фарід Гаїбов, президент європейської федерації гімнастики

Крім того, дорослі українки стали бронзовими призерками в багатоборстві з результатом у 63,700 балів. Цього разу команди Ізраїлю (67,575) й Азербайджану (66,300) зуміли обійти наших співвітчизниць.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: