fbpx
Сьогодні
Відео 23:25 20 Лис 2020

На Львівщині депутати від "ЄС" намагалися на автівці заїхати в під’їзд багатоповерхівки

На околиці Пустомитів у Львівській області двоє новообраних депутатів міської ради на позашляховику Mercedes намагалися заїхати по сходах у під'їзд багатоповерхівки.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Ось просто цікаво, що було в головах двох новообраних депутатів Пустомитівської міської Ради, що на Львівщині, коли вони на Mercedes Gelendwagen вирішили заїхати у двір багатоквартирного будинку по пішохідних східцях?», — написав він.

Геращенко повідомив, що поліція притягнула їх до відповідальності та оштрафувала. Також він зазначив, що одному з депутатів — 34 роки, іншому — 36.

«Тут, на мою думку, потрібна також допомога психіатра», — додав Геращенко.

Ось просто цікаво, що було в головах двох новообраних депутатів Пустомитівської міської Ради, що на Лвівщині, коли вони на Mercedes Gelendwagen вирішили заїхати у двір багатоквартирного будинку по пішоходним східцям? Поліція звісно притягла до відповідальності та оштрафувала цих двох несповна розуму, прости Господи, депутатів, але ж тут, на мою думку, потрібна також допомога психіатра. До речі, вони не діти. Одному 34 роки. Другому – 36. Хоча може я помиляюсь і у пустомитівських депутатів є контракт з «Mercedes» на випробування як їздять їх джипи по пішоходним східцям ?Подробиці у новині Zahid.nethttps://zaxid.net/dvoye_deputativ_vid_yes_zayihali_u_pidyizd_bagatopoverhivki_na_mercedes_gl_n1510861

Posted by Антон Геращенко on Friday, November 20, 2020

Місцеве видання Zaxid.net розповідає, що це депутати від «Європейської Солідарності» Микола Пущак та Андрій Жидачек. Останній винаймає квартиру у цій багатоповерхівці.

Там зазначають, що Жидачек вже зв'язався з мешканцями та визнав свою провину. Він пообіцяв відновити знищені сходи, а також придбати п'ять вогнегасників або камери спостереження як моральну компенсацію за збитки, тож мешканці до поліції заяв не писали.

А ось Микола Пущак заперечив свою причетність до нічного інциденту в Пустомитах. «Я не розумію, про що йдеться», — сказав він журналістці видання.

Водночас видання вказує, що автомобіль Mercedes G 500 з державною реєстрацією ВС0900ВС зареєстрований на Пущак Любов Михайлівну 1958 року народження, родичку депутата. До слова, Геращенко у своєму повідомленні порадив читати подробиці саме і новині цього видання.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: