fbpx
Сьогодні
14:11 19 Лис 2020

Україна планує відкрити сервісні центри на всіх КПВВ у 2021 році

Україна має намір в 2021 році відкрити сервісні центри на всіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду на Донбасі та адміністративному кордоні з Кримом. У цих центрах громадяни зможуть отримати комплекс послуг.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, передає сайт міністерства.

За його словами, в середині грудня планується відкрити багатофункціональний сервісний центр на КПВВ "Новотроїцьке" в Донецькій області, а до кінця року модернізувати сервісну зону і на КПВВ "Чонгар" на адмінмежі з Кримом.

"Усі громадяни України по обидва боки лінії дотику, зможуть отримати усі соціальні та адмінпослуги, безоплатну правову допомогу, тут передбачені відділення Ощадбанку, Нової пошти, кімнати матері і дитини, аптека і магазин супутніх товарів «ОСТО», можна буде скористатися соцпрограмами, у тому числі – медичними, такими як «Доступні ліки» тощо".

Наступного року сервісні центри будуть побудовані на всіх існуючих КПВВ.

"Наша мета – повернення Донецької, Луганської області та Криму, розвиток цих регіонів. Будівництво інфраструктурних об'єктів, залізниці (до речі, сьогодні вже на порядку денному проект залізниці на Луганщині), налагодження умов для ведення бізнесу – від мікропідприємництва до великих заводів", – додав Резніков.

Сьогодні Україна запропонувала скликати позачергове засідання ТКГ, щоб домовитися про розблокування роботи всіх КПВВ і провести обмін полоненими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: