fbpx
Сьогодні
23:58 28 Жов 2020

Протистояння Луческу і Реброва: "Динамо" програло угорцям "Ференцварош" в Лізі чемпіонів

28 жовтня у матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" на виїзді в Будапешті на стадіоні "Групама" зустрілося з угорським "Ференцварошем".

Гру у "Динамо" пропускали основні футболісти Георгій Бущан і Віталій Миколенко, які здали позитивні тести на коронавірус, а в складі угорців з перших хвилин вийшли українці Зубков і Харатін.

Також зустріч була цікава протистоянням нового коуча "біло-синіх" Мірчі Луческу і українського наставника "Ференцвароша" Сергія Реброва, який є легендарним екс-гравцем і екс-тренером київського клубу.

Перший тайм пройшов повністю під контролем "Динамо", яке двічі забило зусиллями Циганкова і де Піни. У другому таймі угорці відіграли один м'яч, але кияни продовжували спокійно утримувати перевагу.

Все змінилося з видаленням Сидорчука в кінцівці зустрічі. Господарі побігли відіграватися і зуміли це зробити на 90-й хвилині.

Таким чином, матч завершився нічиєю 2:2, а команди набрали свої перші очки в цій Лізі Чемпіонів.

"Ференцварош" – Динамо "- 2:2

Голи: Нгуен, 59, Болі, 90 – Циганков, 28 (з пенальті), де Пена, 41.

Раніше першому турі обидві команди зазнали поразки. Кияни вдома програли "Ювентусу" (0: 2), а "Ференцварош" на "Камп Ноу" розгромно поступився "Барселоні" (1: 5).

У третьому турі 4 листопада "Динамо" в Іспанії зустрінеться з каталонською "Барселоною".

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: