fbpx
Сьогодні
15:31 22 Жов 2020

Зеленський доручив до літа завершити будівництво дороги до Шацьких озер

Президент Володимир Зеленський доручив завершити у рамках програми "Велике будівництво" оновлення дороги, що веде до Шацьких озер у Волинській області, до літа 2021 року.

Про це пише Офіс президента.

Голова "Укравтодору" Олександр Кубраков доповів президенту, що у рамках "Великого будівництва" у Волинській області цього року оновлюють не лише міжнародні, національні та регіональні шляхи, а й 67 км територіальних доріг, а дорогу до Шацьких озер починають відновлювати цього року, а завершити планують наступного.

"Давайте так, щоб до літа все зробити. Все-таки Шацькі озера – це один із найкращих українських туристичних магнітів", – поставив завдання президент.

Також, за словами Кубракова, наступного року заплановано розширення та реконструкцію пункту пропуску "Ягодин" на кордоні з Польщею.

"У планах – щоб (траса) М-07 (Київ – Ковель – Ягодин), вся після Ковеля і до кордону, була першої категорії", – сказав голова "Укравтодору".

Розширення до першої категорії цього року проводилося також на трасі Н-22 Київ – Рівне. Крім того, повністю завершено обхід міста Луцька.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: