fbpx
Сьогодні
18:11 17 Жов 2020

Єрмак підбив підсумки візиту Зеленського до Туреччини

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак оцінив як абсолютно успішний візит глави держави Володимира Зеленського до Туреччини 16 жовтня.

Про це йдеться в його повідомленні.

«Репутація країни – це, перш за все, послідовна і системна робота на зовнішніх ринках. Партнери повинні бути впевненими, що ми думаємо не лише про свої інтереси, але й готові чути їх позицію. Тільки це і є справжнє партнерство. Тому мої найщиріші "співчуття" нашим шановним опонентам: абсолютно успішний закордонний візит Президента Володимира Зеленського, вже третій за два тижні, а у вас жодної зради», – написав він.

За словами Єрмака, українська делегація повертається з Туреччини, так само як і після саміту Україна-ЄС та Великої Британії, з відмінним результатом – конкретним і закріпленим в декількох документах.

«Сильно збільшується військове співробітництво. Працювати спільно з Туреччиною, яка наполегливо просувається саме в цьому напрямку, над розвитком військово-промислових проєктів для нас дуже перспективно. Суттєво посилюється співпраця по лінії безпекових структур. Знову ж таки, ми будемо співпрацювати з країною, яка дуже активно впроваджує інноваційні безпекові ідеї», – підкреслив глава ОП.

Він відзначив, що Туреччина абсолютно чітко підтримує прагнення України до повноправного вступу до НАТО. «І це не просто слова, це реальна, фактична, конкретна допомога на цьому шляху. Туреччина – партнер в реалізації цієї ідеї», – додав Єрмак.

Крім того, на його думку, українці вже помітили та оцінили бездоганну якість роботи турецьких компаній на українському ринку. «А зараз в нас буде ще більше спільної роботи в інфраструктурі, у розвитку портів, фінансового сектору та промисловості», – наголосив керівник ОП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: