fbpx
Сьогодні
10:14 04 Жов 2020

У "Слузі народу" визнали брак голосів у Верховній Раді

Сформована у фракції "Слуга народу" форма управління не працює і президентській політсилі потрібне перезавантаження для подальшого результативного голосування по важливих законопроектах у Верховній Раді.

Про це заявив депутат Олександр Качура, передає Інтерфакс-Україна.

"Я вважаю, що потрібно боротися не з наслідками цих проблем (розбіжностями й конфліктами між депутатами і обласними штабами в партії – ред.), а з причинами. Тому що потрібно ходити не в депутатську групу "Довіра" по підтримку та голоси, а потрібно ходити до своїх депутатів і в них отримувати довіру», – заявив депутат.

За його словами, управлінська форма, яка є на сьогодні в фракції СН, вже не працює.

"Якщо так далі піде – це значить, що у нас фракція просто не голосуватиме за необхідні рішення і не ухвалюватиме необхідні законопроекти. Нам потрібні заступники голови фракції, які користуються повагою депутатів, якими вони управляють, потрібна налагоджена комунікація, позиція кожного народного депутата з того чи іншого законопроєкту, і тільки тоді ми можемо виходити на злагоджену позицію, і ви знову будете бачити на табло 226, 230, 240 і навіть 250 голосів від однієї депутатської фракції "Слуга народу", – заявив Качура.

Раніше Разумков заявив, що монобільшість на сьогодні налічує 246 народних депутатів, що унеможливлює припинення повноважень Верховної Ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: