fbpx
Сьогодні
17:58 28 Вер 2020

Нардеп від "Слуги народу" спростувала заяви про свою співпрацю з російським бізнесом

Фото: Рубрика

Нардеп від "Слуги народу" Олена Шуляк спростувала заяви ЗМІ про свою співпрацю з російським бізнесом.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Рубрика", відповідаючи на питання журналіста.

"Кілька разів починалася активна кампанія в ЗМІ щодо того, що в моїй діяльності знайшли цей "проросійський слід". Якщо проаналізувати, то згадка в цьому контексті було 1,5 місяці тому, коли з'явилася інформація про створення Тимчасової слідчої комісії про корупцію у Державній архітектурно -будівельної інспекції. Відразу після цього пішла інформаційна атака. Потім так званий "проросійський слід" згадали кілька днів тому, коли я звернула увагу суспільства і партії на кандидата на голову Гостомельської ОТГ з дуже сумнівною репутацією.

А ще раніше, хвиля фейк піднялася у зв'язку з відставкою Олени Бабак з позиції міністра. Коли нардеп від "євросолідарності" Олексій Гончаренко написав, що, ймовірно, Олена Шуляк займе цю посаду, на наступний день з'явилися публікації на цю тему в "зливних бачках", – розповіла Шуляк.

Вона зазначила, що її намагалися дискредитувати, тому що для багатьох людей, пов'язаних з корупцією в будівництві, вона "не дуже комфортна людина".

"Зі мною складно домовитися або знайти спільну мову. До 2014 року Midland Development була частиною фінансово-промислової групи, яка працювала в Україні, Росії, Канаді, США і країнах Європи.

Але коли в Україні сталася Революція Гідності, акціонери компанії вирішили не працювати у нашій країні. З лютого 2014 рокиу я зі своїм бізнес-партнером (і це можна перевірити в державних реєстрах) не пов'язана ні юридично, ні фактично з російським бізнесом. Усе. Немає ніякого сліду з Москви, впливу і так далі", – каже нардепка.

Вона підкреслила, що розійшлася з російськими бізнес-партнерами через різницю в поглядах.

"Так, за політичними поглядами. Ми з 2014 року перекваліфікували свій бізнес і займаємося будівельним аудитом, дослідженнями, консультаціями тощо. При цьому до 2014 року ми з нуля могли будувати комерційну нерухомість, але зараз, зі зрозумілих фінансових причин, це неможливо", – пояснила Шуляк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: