fbpx
Сьогодні
16:09 27 Вер 2020

У "Слузі народу" заявили, що вибори не завадять зібратися позачерговій Раді для ухвалення держбюджету

Заступник голови фракції партії «Слуга народу» Євгенія Кравчук вважає, що близькість місцевих виборів не може стати на заваді проведенню позачергового засідання Верховної Ради для ухвалення в першому читанні законопроєкту про Державний бюджет на 2021 рік.

Про це вона сказала в коментарі Укрінформу.

Щодо ймовірності проведення 20 жовтня позачергового засідання ВР політик зауважила: «Так, скоріше за все, так і буде. Це буде один день, присвячений бюджету. Тобто, зараз ми збираємо правки народних депутатів, подаємо їх до Бюджетного комітету, він їх опрацьовує і вносить на голосування. І в такому вигляді, в якому ми проголосуємо його (проєкт держбюджет – ред.) в першому читанні, ми його віддаємо до Кабінету Міністрів, повертаємо на доопрацювання, і далі вони також дивляться і повертають нам»,- зазначила Кравчук.

Водночас на запитання, чи вдасться зібрати народних депутатів на засідання лише за кілька днів перед місцевими виборами, парламентарій відповіла, що «вони мусять приїхати, тому що бюджет – це основний фінансовий документ країни, і ми не можемо залишитися без бюджету, бо вибори».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: