fbpx
Сьогодні
13:41 14 Вер 2020

ДБР: Богдан не володіє доказами про можливий контакт українських посадовців з російською владою

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан на допиті в ДБР як свідок повідомив, що не володіє інформацією та доказами про можливий контакт українських посадовців із російськими органами влади.

Про це повідомляє пресслужба ДБР у Facebook.

«На офіційному допиті свідок повідомив, що такою інформацією не володіє, підтверджень і доказів у нього немає, а про можливі незаконні дії українських посадових осіб він дізнався з відкритих джерел і засобів масової інформації», — розповіли у ДБР.

Мета допиту — зʼясувати, чи має він дані для підтвердження заяв про «протиправні дії» українських посадовців на користь Росії.

Слідчим Державного бюро розслідувань проведено допит як свідка громадянина Богдана А.Й. щодо відомих йому обставин…

Posted by Державне бюро розслідувань on Monday, September 14, 2020

10 вересня Державне бюро розслідувань повідомило, що викликає екскерівника Офісу президента Андрія Богдана як свідка для проведення слідчих дій та перевірки озвучених ним в інтерв'ю Дмитру Гордону слів з приводу ймовірних домовленостей із російськими чиновниками щодо Криму.

Раніше Богдан в інтерв'ю Гордону заявив, що іноземні спецслужби вірять, що є алгоритм дій із кількох пунктів, який нинішній голова ОП Андрій Єрмак виписав із росіянами, що існує домовленість про спільні вчинки між Україною та Росією.

"Я не бачив цього документа, але серед дипломатів і спецслужб багато разів зустрічав згадку про нього. У ньому є чи то 12, чи то 13 пунктів. Але в це вірять усі іноземні спецслужби… Це якийсь алгоритм дій. "Ми вам – кораблі, ви нам – воду у Крим, ми вам – полонених, ви нам – пряме авіасполучення. Ми вам – 3 млрд дол. за рішенням суду, а ви нам щось", – сказав він, підкресливши, що цей план, на його думку, – утопія.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: