fbpx
Сьогодні
14:10 13 Вер 2020

Philip Morris International планує до 2025 року знизити пластикові відходи від недопалків на 50%

Для розробки стратегії залучено експертизу провідних організацій, які працюють над проблемами навколишнього середовища

Компанія Philip Morris International заявила, що налаштована боротися із екологічною шкодою, яку недопалки завдають навколишньому середовищу.

"До 2030 р. в світовому океані може бути більше недопалків, ніж риби – якщо обсяги сміття не зменшаться. Як виробник тютюнових виробів, ми хочемо змінити ситуацію", – заявили в компанії Philip Morris International.

У компанії розробили і вже почали впровадження стратегії, мета якої – до 2025 р. зменшити обсяги пластикового сміття від продукції компанії на 50%.

"Ми системно підходимо до вирішення проблеми – у т.ч. проаналізували її причини, розробили моделі зміни поведінки споживача і підвищення його обізнаності, працюємо над тим, аби забезпечити обладнання для необхідної утилізації сміття" – розповіли в компанії.

Для розробки стратегії скорочення пластикового сміття Philip Morris International залучила експертизу трьох провідних організацій, які працюють над екологічними проблемами і проблемами навколишнього середовища – Cortexia, Carto i Litterati.

Стратегія Philip Morris ґрунтується на т.зв. трьох "Е": Educate (підвищувати рівень обізнаності споживачів і суспільства щодо проблеми засмічення недопалками), Enable (створювати можливості для утилізації сміття від тютюнових виробів, надаючи відповідне обладнання), Enforce (зробити соціально неприйнятним повсюдне викидання недопалків).

У компанії заявили, що для реалізації цієї стратегії Philip Morris International налагоджує діалог і співпрацю з багатьма екологічними організаціями по всьому світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: