fbpx
Сьогодні
08:36 05 Вер 2020

Ситуація на Донбасі: російські бойовики здійснили поодинокі постріли поблизу населеного пункту

Фото Reuters

Ситуація на Донбасі станом на ранок 5 вересня залишається повністю контрольованою підрозділами ООС. Минулої доби, 4 вересня, було зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні операції Об'єднаних сил.

Порушення зафіксували поблизу Авдіївки, російські бойовики здійснили поодинокі постріли з гранатометів та кілька коротких черг — зі стрілецької зброї. На провокації ворога українські військові вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат та поранень внаслідок ворожих пострілів серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Від початку поточної доби, 5 вересня, на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

«Українські захисники продовжують неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативного становища», — підкреслюють у штабі.

Також пресслужба ООС відзначає, що наразі триває ліквідація пожеж поблизу населених пунктів Лопаскине, Трьохізбенка, Новгородське та Красногорівка.

Нагадаємо, з півночі 27 липня на Донбасі почав діяти режим повного і всеосяжного припинення вогню, про який домовилися на засіданні Тристоронньої контактної групи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: