fbpx
Сьогодні
18:04 31 Сер 2020

У ДТЕК прокоментували закриття справи щодо "Роттердам+"

Фото сайту Досьє

Компанія "ДТЕК" Ахметова вважає, що закриття справи щодо "Роттердам+", рішення про яке прийняла Спеціалізована антикорупційна прокуратура, підтвердило законність застосування принципу імпортного паритету і безпідставність раніше висунутих підозр.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Це рішення в черговий раз підтвердило, що порядок формування прогнозної ціни на електроенергію в 2016 році визначив прозорі правила роботи на Оптовому ринку електроенергії, які до цього не застосовувалися.

..Доцільність використання принципу імпортного паритету і відповідність методики ціноутворення на енергетичне вугілля в Україні практикам європейських країн, були підтверджені міжнародними дослідженнями", – йдеться у повідомленні.

Компанія очікує, що рішення прокуратури про закриття справи припинить безпідставні звинувачення, які завдають шкоди репутації компанії і її співробітників.

Також ДТЕК розглядає можливість захисту репутації компанії і своїх співробітників, які зазнали необґрунтованого переслідування в рамках цього кримінального виробництва, в судовому порядку.

Нагадаємо, у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявили, що провадження у справі "Роттердам+" закрито не в повному обсязі, а лише в частині щодо підозрюваних через невстановлення достатніх доказів для встановлення їхньої вини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: