fbpx
Сьогодні
23:13 27 Сер 2020

Фонд гарантування виставив на продаж банк "Аркада"

Фонд гарантування вкладів фізосіб оголосив про початок відкритого конкурсу з метою виведення неплатоспроможного банку "Аркада" з ринку та пропонує низку способів виведення банку з ринку, серед них – продаж банку інвестору.

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Фонд пропонує наступні способи виведення неплатоспроможного банку з ринку:

  • ліквідація банку з відчуженням у процесі ліквідації всіх або частини його активів і зобов'язань на користь приймаючого банку;
  • відчуження всіх або частини активів і зобов'язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією.
  • створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов'язань неплатоспроможного банку і подальшою ліквідацією неплатоспроможного банку;
  • продаж неплатоспроможного банку інвестору.

"Відкритий конкурс проводиться серед банків, а також попередньо кваліфікованих осіб, включених Національним банком України до переліку попередньо кваліфікованих осіб, які відповідають умовам відкритого конкурсу.

Банки, попередньо кваліфіковані особи, які планують взяти участь у виведенні неплатоспроможного банку з ринку, з метою їх допуску до участі у відкритому конкурсі, мають подати до Фонду документи, визначені умовами відкритого конкурсу", – пояснили у ФГВФО.

Нагадаємо, НБУ визнав банк "Аркада" неплатоспроможним.

Повідомлялося, що СБУ розслідує схеми у банку "Аркада".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: