fbpx
Сьогодні
16:25 22 Сер 2020

ДБР завершило розслідування у справі вбивства Вербицького та викрадення Луценка

Державне бюро розслідувань (ДБР) завершило розслідування вбивства Юрія Вербицького, а також викрадення і катування Ігоря Луценка під час Революції Гідності.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Слідчі управління з розслідування злочинів, вчинених у зв'язку із масовими протестами у 2013-2014 роках,… завершили досудове розслідування відносно двох осіб, підозрюваних в участі у злочинній організації, які 21 січня 2014 року викрали Ігоря Луценка та Юрія Вербицького з Олександрівської клінічної лікарні міста Києва, катували їх та вбили Юрія Вербицького", – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що, використовуючи підроблений паспорт та завідомо підроблені офіційні документи, підозрюваний понад 5 років переховувався від органу досудового розслідування.

"Наразі підозрювані перебувають під вартою, їм надано доступ до матеріалів досудового розслідування. Після завершення ознайомлення сторін із матеріалами кримінального провадження обвинувальний акт буде скеровано до суду", – додали у ДБР.

Раніше правоохоронці затримали підозрюваного у справі вбивства Юрія Вербицького та викрадення Ігоря Луценка Сергія Мисливого 10 березня.

Він перебував у міжнародному розшуку з квітня 2014 року. За даними слідства, Мисливий отримав у 2015 році паспорт громадянина України на інше ім'я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: