fbpx
Сьогодні
18:50 08 Сер 2020

У Міноборони пояснили, навіщо Зеленський їздив на Донбас

Фото Reuters

Після того, як президент Володимир Зеленський побував на передовій , щоб переконатися в дотриманні бойовиками режиму тиші на Донбасі, міністр оборони Андрій Таран заявив, що майже за два тижні перемир'я армія та місцеві жителі почали відчувати кінець війни, а життя в регіоні почало відроджуватися.

За його словами, від війни втомилася і армія, і цивільні.

"Всі хочуть миру на цій землі. Те, що відбувається зараз, дає надію, дає людям надію, що ми колись нарешті це вирішимо. Безперечно, зараз це вирішує не армія. Це питання повинні вирішувати політичним шляхом", – зазначив міністр.

"Солдати казали, що якщо політики не будуть вирішувати, не зможуть вирішувати, нам нічого не залишиться, окрім того, щоб покладатися тільки на Збройні сили", – додав Таран.

За словами міністра, саме така поїздка Зеленського уздовж лінії розмежування дозволила зрозуміти настрій українських бійців, які захищають державу.

"Це дійсно чудово сприймається особовим складом. Вони раді бачити президента – не десь там, який тільки по телебаченню виступає, а того, який з ними, приїжджає до них, вдається в те, що відбувається, проводить бесіди. Дуже хороша психологічна атмосфера кожного разу, коли президент приїжджає на позицію", – підкреслив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: