fbpx
Сьогодні
09:32 08 Сер 2020

Очільника "Укртрансбезпеки" призначать без конкурсу

Кабінет міністрів доручив міністру інфраструктури Владиславу Криклію призначити голову Державної служби з безпеки на транспорті.

Відповідне розпорядження №968-р оприлюднено на офіційному урядовому порталі, пише zn.ua.

Кабінет міністрів 1 липня звільнив Олександра Погорілого з посади голови Державної служби з безпеки на транспорті. Він очолював відомство з 20 листопада 2019 року.

До цього Погорілий працював генеральним директором компанії "Юніверсал Моторз Груп", що входить до складу корпорації "УкрАвто" і займається поставками запчастин і автомобілів.

Нагадаємо, Кабінет міністрів затвердив особливий порядок призначення на посади державної служби на період карантину, згідно з яким дозволяється призначення керівників держорганів без проведення конкурсу.

"Укртрансбезпеки" є центральним органом виконавчої влади, який реалізує державну політику в сфері безпеки на автомобільному транспорті загального користування, міському електричному, залізничному, морському і річковому транспорті. Його діяльність координується Кабміном через Міністерство інфраструктури.

"Укртрансбезпеки" видає дозволи на міжнародні автомобільні перевезення, займається атестацією автостанцій, контролем дотримання перевізниками ліцензійних умов, організацією конкурсів для компаній, які займаються внутрішніми пасажирськими перевезеннями і т.д.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: