fbpx
Сьогодні
17:52 04 Сер 2020

У Мін'юсті анонсували початок "великого розпродажу" в’язниць

Фото Reuters

Мін'юст почне «великий розпродаж» в'язниць з продажу Ірпінського виправного центру № 132, який знаходиться в законсервованому стані з 2019 року.

Міністерство юстиції України анонсувало початок «великого розпродажу» в'язниць. Перший захід, присвячений початку цього процесу пройде в четвер, 6 серпня. Про це повідомляє пресслужба міністерства в Facebook.

Захід буде проходити на території першого об'єкта, який буде виставлений на продаж – державної установи Ірпінського виправного центру (№ 132) в смт Коцюбинське. Відзначається, що на продаж будуть виставлені об'єкти нерухомості установи.

У заході візьме участь міністр юстиції Денис Малюська.

«Під час заходу міністр юстиції розповість про плани подальших продажів і напрямках використання отриманих від реалізації в'язниць коштів», – додали у відомстві.

Великий розпродаж в'язниць розпочинається!06 серпня 2020 року об 11:00 відбудеться захід, присвячений початку цього…

Posted by Міністерство юстиції України on Tuesday, August 4, 2020

Державна установа Ірпінський виправний центр (№ 132) розташований в центрі смт. Коцюбинське в 14 км від Києва. Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 13.06.2019 № 1750/5 було установа було законсервовано. Останніх засуджених перевели в інший виправний центр в серпні 2019 року.

Нагадаємо, що про плани Мін'юсту виставити в'язниці на продаж міністр юстиції Денис малюська повідомив на початку червня цього року. Йшлося про комплексах, які не використовуються, однак держава утримує їх на кошти платників податків.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: