fbpx
Сьогодні
14:06 26 Чер 2020

Кулеба заявив, що зміна російської конституції не завадить деокупації Криму

Зміна конституції Російської Федерації не завадить деокупації Криму. 

Про це сьогодні на церемонії підняття кримськотатарського прапора на флагштоку МЗС України заявив міністр Дмитро Кулеба, передає прес-служба відомства.

Міністр зазначив, що Крим був, є і буде українським.

"Зараз багато хто переймаються змінами в російській конституції, які, мовляв, мають зафіксувати "непорушність кордонів Росії". Сьогодні я хочу твердо заявити: жодне положення російського законодавства – зафіксоване в законі, указі президента або конституції цієї країни – не зможе перешкодити деокупації Криму", – заявив Кулеба.

Він також підкреслив, що захист прав кримських татар в окупованому Криму і деоккпація півострова залишаються пріоритетом МЗС України.

Нагадаємо, що 26 червня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба разом із національним лідером кримських татар Мустафою Джемілєвим та Головою Меджлісу кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим урочисто підняли на флагштоку Міністерства закордонних справ України кримськотатарський прапор.

Виступаючи перед присутніми, Рефат Чубаров заявив, що кримські татари, Крим, Україна – це єдиний асоціативний ряд, жодна частина якого не існує окремо, і висловив впевненість у невідворотності деокупації півострова.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: