fbpx
Сьогодні
17:29 25 Чер 2020

Саакашвілі заявив, що Росія випереджає Україну та пояснив чому

Фото Reuters

Колишній президент Грузії, глава Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеїл Саакашвілі заявив, що Росія перемагає Україну.

Про це він написав у Facebook.

"Те, що я зараз напишу, багатьом не сподобається, але факт залишається фактом. В Росії є багато речей (які ми намагаємося виправити в Україні), які там вирішуються набагато швидше і успішніше ніж у нас. Там скорочується бюрократія, поліпшується податкова система і Росія перемагає нас на фронті, на якому вона ну ніяк не може вигравати, бо Україна — це демократія, бо в України є волелюбне суспільство, бо в України є набагато більший потенціал", – каже Саакашвілі.

Також він назвав причину відставання.

"Але в Україні є бюрократія, яка є ворогом власного народу не меншим ніж ворог зовнішній. Таким є мій досвід спілкування з українською бюрократією в період роботи в Нацраді реформ і не тільки. Вони реально роблять справу за нашого ворога", – каже політик.

Він нагадав, що раніше Грузія значно випередила Росію по реформам.

"Свого часу маленька Грузія настільки випередила Росію по реформам, що навіть Медведєв та інші їхні керівники змушені були публічно це визнати і навіть копіювали у нас деякі реформи, це було загальновідомим фактом. Природно, ми не могли завдати поразки Росії на військовому фронті, але завдали їм нищівної поразки на фронті реформ. На жаль, в Україні ситуація зовсім інакша і мені це дуже не подобається", – підкреслив Саакашвілі.

Раніше Саакашвілі розповів, що чекає на Путіна.

Також, Саакашвілі заявив, що Порошенко хотів стати Путіним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: