fbpx
Сьогодні
21:34 21 Чер 2020

Путін заявив, що планує повернути до складу РФ "величезну кількість російських земель"

Президент Росії Володимир Путін не виключив, що знову балотуватиметься на посаду глави держави, якщо будуть прийняті відповідні зміни до Конституції.

Про це передає Еспресо.

"Я не виключаю можливості, якщо це виникне в Конституції, балотуватися. Там видно буде", – сказав він в пропагандистському фільмі "Росія. Кремль. Путін" державного телеканалу "Росія 1".

За його словами, поправка до Конституції, яка дозволяє йому знову висувати свою кандидатуру на вибори, потрібна для того щоб чиновники "працювали", а не шукали "можливих наступників".

"Якщо цього не буде, років через два, а я знаю це з власного досвіду, замість нормальної ритмічної роботи на дуже багатьох рівнях влади почнеться пошук очима можливих наступників", – пояснив Путін свою точку зору.

"Працювати треба, а не наступників шукати", – додав він.

Також він розповів про свої нові геополітичні цілі.

"При створенні Радянського Союзу було прописано право виходу, а оскільки не була прописана процедура, то виникає питання: якщо та чи інша республіка увійшла до складу Радянського Союзу, але отримала в свій багаж величезну кількість російських земель – традиційних, історичних, російських територій, а потім вирішила вийти зі складу? Але тоді б виходила хоча б, з чим прийшла, і не тягла з собою подарунки від російського народу", – пояснив Путін.

Нагадаємо, Путін назвав візит керівництва України до Кремля "неминучим".

Раніше він заявив, що слова Зеленського про СРСР негативно позначаться на відносинах з Україною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: