fbpx
Сьогодні
12:55 15 Чер 2020

У Верховній Раді в п'ятницю заслухають міністра фінансів та освіти: в чому питання

На годині запитань до уряду у Верховній Раді хочуть заслухати главу Міністерства фінансів Сергія Марченка. 

Про це заявив перший заступник глави фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко у ході засідання погоджувальної ради.

"Щодо запрошення на день уряду: ми підтримуємо запрошення пана міністра фінансів, пана Марченка, щодо ситуації із використанням коштів із так званого COVID-фонду. Щоб він доповів нам, як ведеться відпрацювання усіх цих проектів", – зазначив парламентар.

Крім того, нардепи хочуть заслухати інформацію від Міністерства освіти і науки щодо проведення ЗНО.

"Щодо виконуючого обовязки міністра освіти – думаю у робочому порядку, як і всі члени уряду, вона буде присутня на засіданні дня уряду і зможе відповісти на всі питання щодо зовнішнього незалежного оцінювання", – додав депутат.

Пізніше глава парламенту Дмитро Разумков заявив, що на годину запитань до уряду запросять міністра фінансів та в.о. міністра освіти. Він зазначив, що в.о. міністра освіти має доповісти з питань скасування пробного ЗНО та умов проведення щорічного ЗНО в умовах карантину.

"Ми робимо 10 хвилин від одного (Сергія Марченка), 10 хвилин від другого (в.о. міністра освіти), вони сідають у ложу уряду. Є 20 хвилин на запитання від депутатських фракцій та груп, але ви визначаєтесь, до кого ви звертаєтесь з питанням. І далі 20 хвилин ми залишаємо на запитання від народних депутатів. Прошу підтримати та проголосувати. Фракції визначились саме про таку процедуру", – заявив Разумков.

Разумков також сказав, що закон про референдум Верховна Рада почне розглядати в четвер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: