fbpx
Сьогодні
15:22 15 Чер 2020

У Києві директорка школи захворіла на коронавірус, але ходила на роботу

У Києві директорка школи, яка отримала позитивний тест на COVID-19, продовжувала спілкуватися з великою кількістю людей, вже знаючи про свій діагноз. Вона нікому нічого не сказала і встигла сходити на роботу.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

За його словами, Держпродспоживслужба міста звернулася до правоохоронних органів щодо порушення проти директорки кримінальної справи за порушення правил самоізоляції і нараження інших людей на небезпеку.

Мер столиці також розповів, що хворих на коронавірус або людей з підозрою на COVID-19 виявили серед персоналу ще 3 дитячих садків міста.

Всі ці садки не працювали, але готувалися до відкриття і прийому дітей. Зокрема:

  • у дитсадку № 804 в Оболонському районі захворіла вихователька
  • у садку № 495 Шевченківського району — підозра на коронавірус в інструктора з фізкультури
  • У закладі № 651 у Солом'янському районі виявили, що в музичної керівниці садочка захворіла вся родина. Тобто, ця жінка — контактна особа. Вона тепер — на самоізоляції.

Усі три садочки місто поки не відкриє.

«Хочу звернути увагу всіх щодо відповідальності за нараження інфікованими на небезпеку інших людей. Якщо ви почуваєтеся зле, якщо маєте симптоми коронавірусу чи вже підтверджений діагноз — ізолюйтеся вдома, викликайте лікарів, не йдіть в публічні місця та не контактуйте з іншими людьми», — наголосив Кличко.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: