fbpx
Сьогодні
17:17 05 Чер 2020

В одному з найбільших музеїв Австрії звучатиме українська мова

За ініціативи дружини президента Олени Зеленської в одному з найбільших музеїв Австрії − художній галереї Альбертіна з'явився україномовний гід.

Про це повідомив Володимир Зеленський.

"Олена зробила рестарт дуже крутого проекту — тепер українська мова звучатиме в одному з найбільших музеїв Австрії! З її ініціативи у художній галереї Альбертіна з'явився україномовний аудіогід, і тепер українці зможуть почути рідну мову на музейних експозиціях «Від Моне до Пікассо», під час екскурсії залами палацу, збудованого в дусі епохи Габсбургів, а також на майбутній виставці творів, де будуть представлені роботи Ван Гога, Сезанна, Годлера.

Як на мене, це – чи не один з найкрасивіших і найприємніших способів популяризації української мови у світі. І галерея Альбертіна – лише початок. Наснаги тобі, моя кохана", − повідомив він.

Галерея Альбертіна — одна з найвідоміших у світі збірок оригінальних рисунків та друкованої графіки. За останніми даними налічує понад 65 тис. малюнків митців. Хронологічні межі зібрання — від 15 ст. і до сучасності.

Олена Зеленська зробила рестарт дуже крутого проекту – тепер українська мова звучатиме в одному з найбільших музеїв Австрії! З її ініціативи у художній галереї Альбертіна з'явився україномовний аудіогід, і тепер українці зможуть почути рідну мову на музейних експозиціях «Від Моне до Пікассо», під час екскурсії залами палацу, збудованого в дусі епохи Габсбургів, а також на майбутній виставці творів, де будуть представлені роботи Ван Гога, Сезанна, Годлера.Як на мене, це – чи не один з найкрасивіших і найприємніших способів популяризації української мови у світі. І галерея Альбертіна – лише початок. Наснаги тобі, моя кохана.

Posted by Володимир Зеленський on Friday, June 5, 2020

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: