fbpx
Сьогодні
20:38 02 Чер 2020

Британський Vogue помістив на обкладинку фото жінок, які борються з коронавірусом

Мода змінюється у нас на очах.

Обкладинка глянцевого журналу — одна з головних вершин, якої хочуть досягти всі моделі світу.

Але світ під тиском коронавірусу змінюється, в тому числі й мода. Так, британський Vogue випустить липневий номер, зірками якого будуть не знаменитості, а прості працівниці.

На обкладинці з заголовком "Нова лінія фронту" зображені три жінки: машиністка потягу лондонського наземного метро Наргуіс Хорсфорд, акушерка у східному Лондоні Рейчел Міллар та працівниця супермаркету Аніса Омар.

Британський Vogue помістив на обкладинку фото жінок, які борються з коронавірусом

Британський Vogue помістив на обкладинку фото жінок, які борються з коронавірусом

Британський Vogue помістив на обкладинку фото жінок, які борються з коронавірусом

"Ці жінки представляють мільйони людей у ​​Великобританії, які перед обличчям великих і маленьких небезпек надягають робочу уніформу і йдуть допомагати людям", – розповів головний редактор British Vogue Едвард Еннінфул.

Таким чином редактори хотіли подякувати людям, які перебувають на передовій під час пандемії.

Також у журналі помістили 20-сторінкове портфоліо людей, які працювали під час пандемії. Це працівники пошти, магазинів, водії машин швидкої допомоги та ін.

Жінок сфотографував фотограф Джеймі Хоуксфорт для свого портфоліо для Vogue і розповів журналу про їхній унікальний досвід роботи.

"Я не герой, але пишаюся тим, що є машиністкою потягу і відіграю важливу роль під час кризи. Наші послуги життєво важливі для того, аби Лондон рухався у ці безпрецедентні часи та підтримував безпеку. Щоб наші ключові працівники могли дістатися туди, куди їм потрібно", — розповіла журналу машиністка Наргуіс Хорсфорд.

Водночас акушерка Рейчел каже, що для неї найважчим моментом під час пандемії було викрадення її велосипеда, яким вона добиралася на роботу. Але її подруга за кілька годин зібрала для неї 500 фунтів стерлінгів, а місцева компанія пожертвувала електричний велосипед.

Працівниця супермаркету Аніса розповіла, що до пандемії її робота не здавалася такою важливою, але тепер все змінилося.

"Ми працюємо, щоб показати клієнтам, де лежать яйця, або ж прийняти скаргу. Але тепер вони нас набагато краще розуміють. Вони розуміють, що ми тут весь час … Люди стали набагато приємнішими", — розповіла Аніса.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: