fbpx
Сьогодні
13:32 27 Тра 2020

У столичному метро в години пік будуть обмежувати вхід на деякі станції

У столичному метрополітені в години пік тимчасово обмежуватимуть вхід на деякі станції, щоб не створювати великого скупчення людей, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"У метро в години пік, щоб не створювати великого скупчення людей, тимчасово обмежуватимуть вхід на деякі станції. Потрібно буде трохи почекати біля входу, дотримуючись дистанції, та в масці", – сказав Кличко на брифінгу.

Також мер укотре закликав пасажирів не нехтувати правилами й берегти своє здоров'я.

"З висновків після перших двох днів роботи метро – на жаль, не всі пасажири дотримуються соціальної дистанції, не всі носять маску. А в метрополітені й наземному транспорті, нагадаю, обов'язковий масковий режим! Тому не нехтуйте правилами. Не наражайте на небезпеку себе й людей, які поруч. Тому що, я вже наводив цю цифру, – 34% заражень відбуваються саме в громадському транспорті. Й у нинішній ситуації ним слід користуватися тільки в разі нагальної потреби".

"Як ви знаєте, з 23 травня в Києві відновив свою роботу в звичайному режимі наземний громадський транспорт. На лінії вийшли тролейбуси, трамваї, автобуси та маршрутні таксі. З дотриманням санітарних норм і регламентів громадський транспорт КП "Київпастранс" перевіз із 23 травня майже 835 тис. пасажирів.

З 25 травня поїхало також київське метро. В перший день роботи метрополітеном скористалися 310 тис. осіб. Учора, 26 травня, метро перевезло 463 тис. пасажирів", – додав мер.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: