fbpx
Сьогодні
19:14 26 Тра 2020

Рівненська область продовжує заборону на роботу транспорту через COVID-19

Рівненська область через показники захворюваності на коронавірус не буде відновлювати роботу транспорту до 24 червня. На сьогодні регіон входить до топ-3 з найбільшою кількістю хворих.

Про це заявив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін на онлайн-брифінгу.

За його словами, показники захворюваності в Рівненській області не дозволяють запустити міський, приміський і інші види транспорту.

"Статистика не дає можливість приймати рішення про відновлення транспортних перевезень в області… Наше завдання – постійно аналізувати динаміку, на сьогодні вона не є позитивною… Як мінімум до 24 червня відновлення перевезень не буде… Будемо чекати", – зазначив Podolin.

Запуск громадського транспорту регулюється постановою Кабінету міністрів про адаптивний карантин.

Відновлення пасажирських перевезень дозволено на другому етапі виходу з карантину, для цього регіон має відповідати критеріям інцидентності, охоплення тестуванням на коронавірус і наявності вільних ліжко-місць в лікарнях.

Онлайн-брифінг

Онлайн-брифінг першого заступника голови ОДА Сергія Подоліна та начальника управління охорони здоров'я Олега Вівсянника щодо заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції. Долучайтеся до перегляду!Модерує Олександр Поліщук.

Posted by Рівненська обласна державна адміністрація on Tuesday, May 26, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: