fbpx
Сьогодні
22:29 23 Тра 2020

Опублікований останній пост загиблого Давиденка в соцмережі, він писав про плани на майбутнє

Народний депутат України Валерій Давиденко, якого знайшли мертвим у вбиральні свого кабінету в Києві 23 травня, досить активно вів особисту сторінку в Facebook.

Член депутатської групи "Довіра" публікував інформацію про допомогу медикам у зв'язку з коронавірусом, а також звітував про роботу в своєму виборчому окрузі.

Останній пост народний обранець опублікував за день до смерті – в п'ятницю, 22 травня, о 13:22.

"Незважаючи на пом'якшення карантину в країні, наші медики продовжують цілодобово боротися з пандемією, адже щодня виявляють нові випадки COVID-19", – писав політик. У своєму повідомленні він розповідав про ситуацію в регіоні, а також говорив про плани на майбутнє.

"Буду і далі допомагати медикам округу, щоб підтримати їх в нелегкій боротьбі з пандемією", – так закінчувався пост загиблого.

останній пост загиблого Давиденка в соцмережі

 

При цьому радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк у своєму Facebook повідомив, що попередня версія смерті депутата Давиденка – самогубство.

Нагадаємо, що Давиденко був застрелений з власного пістолета.

Раніше стало відомо, що убитий нардеп групи «Довіра» Валерій Давиденко.

Довідка

Валерій Давиденко з травня 2013 року по березень 2014 року був заступником міністра аграрної політики і продовольства України.

На дострокових парламентських виборах 2014 року пройшов до Ради за одномандатним виборчим округом №208 від ВО "Заступ", набравши 38.86% голосів виборців.

У 2019 його обрали до Верховної Ради IX скликання як безпартійного самовисуванця по 208 округу (Чернігівська область).

З 6 грудня 2019 року він був членом депутатської групи "Довіра", до того – позафракційним. Також був членом Комітету з питань економічного розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: