fbpx
Сьогодні
15:17 06 Тра 2020

В "Епіцентрі" заявили, що поки АМКУ не звертався до них із запитами

Станом на 6 травня до ТОВ "Епіцентр К" не надходило запитів про надання інформації від Антимонопольного комітету України.

Про це повідомляє "Епіцентр К" у своєму пресрелізі.

Зазначається, що у разі надходження офіційних запитів, ТОВ "Епіцентр К" готове співпрацювати з АМКУ та всіма його територіальними відділеннями та сприяти об'єктивному дослідженню стану конкуренції на ринку торгівлі непродовольчими товарами.

Зі свого боку компанія підкреслює, що не вчиняла жодних порушень конкуренції на ринку торгівлі непродовольчими товарами та працює у повній відповідності до законодавства України та з дотримання всіх актів Кабінету Міністрів України, ухвалених під час дії карантину в Україні.

"Вважаємо, що чесна та прозора конкуренція на ринку непродовольчих товарів — запорука своєчасного постачання якісних товарів населенню. Окрім того, "Епіцентр" є мережею збуту товарів для багатьох компаній — представників малого та середнього бізнесу, які мають власне виробництво та магазини, але паралельно реалізовують свій товар також й в нашій мережі", – йдеться у заяві компанії.

Повідомлялося, що АМКУ відкриє справу проти "Епіцентра" і "Нової лінії" після отримання протоколів Нацполіції.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: