fbpx
Сьогодні
17:00 30 Кві 2020

МОН змінило умови подачі документів абітурієнтам: деталі

Міністерство освіти (МОН) змінило умови подання документів абітурієнтами для вступу в університети. Під час вступної кампанії абітурієнти, які вступають на контрактне навчання, зможуть дистанційно подати всі пакети документів, включно з оригіналами.

Про це повідомив заступник міністра освіти Єгор Стадний під час онлайн-брифінг.

Стадний зазначив, абітурієнтам, які вступають на контрактне навчання, дозволено подавати документи дистанційно.

"Раніше потрібно було очно подавати оригінал заяви підкріплений його підписом. Для студентів, які будуть зараховуватися на контрактні місця ми робимо повністю дистанційну подачу таких документів. Скановані копії документів можна направляти університетам, щоб уникнути надмірного пересування. Абітурієнти, які зараховані на бюджетні місця зможуть або самостійно подати заяву, по одній людині в певний часовий проміжок", – повідомив Стадний.

Також у МОН планують продовжити термін подачі оригіналів документів для бюджетників, а також дозволити подачу документів поштою.

"Ми плануємо продовжити термін прийому оригіналів заяв і дозволити подання оригіналу заяви з підписом поштою", – зазначив Стадний.

Єгор Стадний про завершення навчального року в університетах та коледжах

Заступник Міністра освіти і науки Єгор Стадний розповість про завершення навчального року в університетах та коледжах, а також як і коли проходитиме вступна кампанія цього року.Все про зміни в освіті під час карантину: http://mon-covid19.info/#ВищаОсвіта #Вступ2020

Posted by Міністерство освіти і науки України on Thursday, April 30, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: