fbpx
Сьогодні
09:51 28 Кві 2020

Спільна ініціатива Bolt і Офісу Президента України: під час карантину вчителів будуть перевозити безкоштовно

Провідна європейська транспортна платформа Bolt у співпраці з Офісом Президента України запускає нову ініціативу.

Водії Bolt будуть безкоштовно возити вчителів до локації, де вони проводять заняття зі школярами у рамках проекту «Всеукраїнська школа онлайн». 

Це ще одна ініціатива, яку організувала компанія Bolt у зв'язку з карантином і обмеженим рухом громадського транспорту. Першим проєктом стало безкоштовне перевезення медичних працівників. З метою допомоги медикам платформа Bolt здійснила вже близько 70 тисяч поїздок на суму 13 млн гривень.

«Компанія Bolt ― приклад відповідального бізнесу, який бере участь у соціально значущих ініціативах, таких як перевезення медиків, організація дезінфекції автомобілів і створення окремої категорії ізольованих авто в умовах карантину. Офіс Президента України висловлює подяку компанії Bolt, яка запропонувала свою допомогу і в транспортуванні вчителів, за небайдужість та активну громадську позицію», ― прокоментував заступник керівника Офісу Президента України Юрій Костюк.

«Ми намагаємося тримати руку на пульсі та відповідати потребам суспільства. Разом із медичними працівниками труднощі з поїздками на роботу та додому відчувають також і вчителі. Саме тому вони особливо потребують нашої підтримки під час карантину, коли всіх дітей було переведено на дистанційне навчання», ― заявив регіональний менеджер Bolt Тарас Потічний.

Раніше повідомлялося, що Bolt починає дезінфекцію авто та забезпечить водіїв засобами захисту від вірусів. Також Bolt запустив авто з перегородкою між водієм і пасажиром.

Нагадаємо, МОЗ домовилися з Uber  про безкоштовне перевезення лікарів на час карантину на 10 000 поїздок. Платформа Bolt у цей час возитиме у Києві медиків Охматдиту на роботу.

Також Uklon буде безкоштовно перевозити медиків під час карантину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: