fbpx
Сьогодні
14:19 25 Бер 2020

Bolt під час карантину возитиме медиків Охматдиту на роботу

Під час карантину платформа для виклику автомобілів Bolt транспортуватиме медичний персонал «Охматдиту». Відтепер медичні спеціалісти комфортно та швидко діставатимуться до роботи і вчасно братимуться до виконання своїх обов'язків. Додому медики їхатимуть теж у авто компанії Bolt.

«Охматдит» ― це унікальна лікарня, що надає висококваліфіковану допомогу у найскладніших випадках дітям з усієї України. Злагоджена робота цієї установи надзвичайно важлива, адже йдеться про життя і здоров'я маленьких пацієнтів. Саме тому компанія Bolt вирішила допомогти медперсоналу цієї лікарні.

Для убезпечення пасажирів і водіїв машини проходитимуть дезінфекцію ззовні та зсередини на спеціальних станціях.

«Ми вдячні компанії Bolt за ініціативу з підтримки медичних працівників. Впевненість у тому, що наш медперсонал може не перейматися, як доїхати додому після важкої зміни або зранку дістатися на роботу, надихає нас і додає сил», ― коментує Головний лікар НДСЛ «Охматдит» МОЗ України Ірина Садов'як.

Також нагадуємо, що з понеділка компанія Bolt здійснює перевезення медиків на роботу та назад додому у Києві та Львові. Наразі погоджено найбільш пріоритетні спеціальності, а саме: інфекціоністи, пульмонологи, вірусологи, бактеріологи, анестезіологи та інші медичні працівники, що стали в перші ряди боротьби з COVID-19. У Львові компанія Bolt повністю забезпечує перевезення медиків, що працюють у Лікарні Швидкої медичної допомоги та Обласній інфекційній лікарні.

Раніше повідомлялося, що в Києві служби таксі Bolt і Uber висловили готовність безкоштовно перевозити медичних працівників на роботу і додому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: